وقتی با کسی صحبت می کنیم، فقط ۳۰ درصد از کل اطلاعات را از طریق کلمات دریافت می کنیم، بقیه ی اطلاعات در حرکات و تن صدای آن ها و دیگر روش های غیر کلامی ارتباط نهفته است. بنابراین اگر می خواهید بدانید که دوستان تان در یک زمان خاص دقیقاً چه احساسی دارند بهتر است چهره ی آن ها را تماشا کنید. سعی کنید دقت بیشتری داشته باشید تا چیزهای زیادی از آن ها بفهمید. در ادامه چند ترفند ساده ی چهره خوانی به شما یاد خواهیم داد به شما کمک می کنند به احساسات دیگران پی ببرید. با شاورنو همراه باشید.
ابروها
بالا رفتن و خم شدن ابروها: ممکن است به این معنی باشد که فرد متعجب شده. هر چه تعجب فرد بیشتر باشد ابروهای او هم بالاتر می روند. بالا رفتن ابروها نشانه ی پذیرا بودن و جذب شدن فرد مقابل به شما هم هست.
پایین آمدن ابروها و کشیده شدن آن ها به سمت یکدیگر: معمولاً نشان دهنده ی خشم است. به علاوه در این حالت معمولاً چین هایی عمودی بین ابروها دیده می شود.
کشیده شدن گوشه ی داخلی ابروها به سمت یکدیگر و بالا رفتن آن ها: نشانه ی ناراحتی است.
چشم ها
نگاه کردن به بالا و راست: ممکن است نشان دهنده ی آن باشد که فرد سعی دارد از تخیل خود استفاده کند یا در حال دروغ گفتن است.
نگاه کردن به بالا و چپ: به این معنی است که فرد در حال به خاطر سپردن یا به یاد آوردن چیزی است.
نگاه کردن به پایین: ممکن است نشانه ی آن باشد که فرد خجالت زده یا عصبی است، و یا اعتماد به نفس پایینی دارد. گاهی هم نشانه ی این است که احساس گناه می کند.
حرکت سریع چشم ها از سمتی به سمتی دیگر: یعنی فرد عصبی است یا در کنار شما معذب است.
گشاد شدن مردمک چشم ها: معمولاً نشان دهنده ی ترس است یا اینکه فرد از شما خوشش می آید یا به شما علاقه دارد.
تنگ شدن مردمک چشم ها: ممکن است نشانه ی عصبانیت باشد.
چین خوردن گوشه ی چشم ها: یعنی خنده های آن فرد واقعی است چون این چین و چروک ها که به آن ها خطوط پنجه کلاغی گفته می شود نشانه ی شادی هستند.
لب ها
جمع کردن لب ها: ممکن است نشان دهنده ی احساسات منفی ای مثل عصبانیت، تحقیر کردن، ناامیدی یا نارضایتی باشد.
گاز گرفتن لب ها: یعنی فرد سعی داد خود را آرام کند چون احساس اضطراب می کند.
بالا رفتن یک طرف لب ها: ممکن است نشان دهنده ی تحقیر کردن یا نفرت باشد.
پایین آمدن گوشه های لب ها: نشانه ی ناراحتی است.
توجه: مطالب سایت شاورنو تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی و یا قطعی و یا تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک، کارشناس، وکیل، مشاور روانشناسی یا روانپزشک و یا حتی متخصص دانست.
در مرکز مشاوره تلفنی هوشمند شاورنو و اپلیکیشن مشاوره تلفنی هوشمند شاورنو می توانید به راحتی با متخصصین و مشاوران منتخب و حرفه ای خود مشورت کنید و کیفیت روابط خود را ارتقا دهید.
دیدگاه خود را بنویسید